Kunstzorg, kunsthandel en lijstenmakerij

Schilderijlijst restaureren

Home » Schilderijlijst restaureren

Wanneer u uw schilderijlijst wilt laten restaureren, laat u dit het best uitvoeren door de specialisten van Marquant in Laren, niet ver van Utrecht vandaan. We voorzien u niet enkel van nieuwe lijsten, maar kunnen ook restauratie uitvoeren op uw oude lijsten en deze zo terugbrengen in de originele staat. Door een restauratie behoudt u het antieke karakter van uw lijsten. Kom gerust even langs. De restaurateurs in onze kunsthandel in Laren, niet ver van Utrecht, staan u graag te woord en geven u een eerlijk advies omtrent het restaureren van uw schilderijlijst!

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Restauratie van antieke en oude lijsten laat u uitvoeren door de specialisten van Marquant in Laren. In onze lijstenmakerij in Laren voorzien we u niet enkel van een nieuwe lijst. We kunnen ook uw oude schilderijlijst restaureren en zo terugbrengen in de originele staat. Door een restauratie behoudt u het antieke karakter van de lijst. Kom gerust even langs, onze restaurateurs staan u graag te woord en geven u een eerlijk advies!

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uw antieke en oude schilderijlijst laten restaureren vlak bij Utrecht

Dagelijks zijn wij in onze kunsthandel in de buurt van Utrecht bezig met het restaureren van authentieke lijsten, waardoor u ook uw schilderijlijst met een gerust hart aan ons over kunt laten. Naast de restauratie van lijsten, kunt u bij ons ook terecht voor de volgende zaken:

Wilt u uw schilderijlijst laten restaureren?

Heeft u een prachtige authentieke schilderijlijst of heeft u andere soorten lijsten in uw bezit die u wilt laten restaureren? Kom dan naar Laren, niet ver van Utrecht, waar wij uw antieke schilderijlijst door het restaureren in ere herstellen. Onze kunsthandel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag bent u van 10.00 uur tot 16.30 uur van harte welkom voor de restauratie van uw lijsten. Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035-5386025. Een ding is zeker: de restauratie van uw lijsten is bij ons in goede handen.

Restaureren van antieke en oude lijsten

Dagelijks zijn wij in onze kunsthandel bezig met het restaureren van authentieke lijsten. Het restaureren van uw schilderijlijst laat u dan ook met een gerust hart aan ons over. Naast de restauratie van lijsten, kunt u bij ons ook terecht voor de volgende zaken:

Wilt u uw schilderijlijst laten restaureren?

Heeft u een prachtige authentieke schilderijlijst of andere soorten lijsten in uw bezit die u wilt laten restaureren? Kom dan naar Laren, waar wij uw antieke lijsten door het restaureren in ere herstellen. Onze kunsthandel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag bent u van 10.00 uur tot 16.30 uur van harte welkom. De restauratie van uw lijsten is bij ons in goede handen. Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035-5386025.

Restaureren van olieverfschilderijen, oude en antieke lijsten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Zevenend 4a
1251 RN Laren

T: 035-5386025
M: 06-22450472
E: bertrebel@hotmail.com

Openingstijden

Maandag                            Gesloten
Dinsdag-Vrijdag                10.00-17.00
Zaterdag                            10.00-16.00