Kunstzorg, kunsthandel en lijstenmakerij

Schilderijlijst restaureren

Home » Schilderijlijst restaureren

Wanneer u uw schilderijlijst wilt laten restaureren of schoonmaken, laat u dit het best uitvoeren door de specialisten van Marquant in Laren, niet ver van Amersfoort vandaan. We voorzien u niet enkel van nieuwe lijsten, maar kunnen ook uw oude lijsten restaureren en deze zo terugbrengen in de originele staat. Door een restauratie behoudt u het antieke karakter van uw lijsten. Kom gerust even langs. De restaurateurs in onze kunsthandel in Laren, niet ver van Huizen, staan u graag te woord en geven u een eerlijk advies omtrent het restaureren van uw schilderijlijst!

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Restauratie van antieke en oude lijsten laat u uitvoeren door de specialisten van Marquant in Laren. In onze lijstenmakerij in Laren voorzien we u niet enkel van een nieuwe lijst. We kunnen ook uw oude schilderijlijst restaureren en zo terugbrengen in de originele staat. Door een restauratie behoudt u het antieke karakter van de lijst. Kom gerust even langs, onze restaurateurs staan u graag te woord en geven u een eerlijk advies!

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uw oude schilderijlijst laten restaureren of schoonmaken

Dagelijks zijn wij in onze kunsthandel bezig met het restaureren en schoonmaken van authentieke lijsten, waardoor u ook uw schilderijlijst met een gerust hart aan ons over kunt laten. Wij zorgen ervoor dat uw lijst er weer als nieuw uitziet! Naast de restauratie van lijsten, kunt u bij ons ook terecht voor de volgende zaken:

Het is bovendien mogelijk om ons in te schakelen voor het conserveren van uw kunstwerken. Wij omgeven het werk op papier dan met zuurvrije materialen en voorzien het van museumglas. Zo blijft het werk zo lang mogelijk in goede staat.

Lijsten laten restaureren of kopen voor uw nieuwe kunstwerken

Onze lijstenmaker staat voor u klaar als u uw oude schilderijlijst wilt restaureren of schoonmaken. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten zal de restauratie van uw lijsten goed verlopen, zodat u na het restaureren nog vele jaren van uw kunst kan genieten. Naast de restauratie van uw lijsten, kunt u ook voor nieuwe lijsten bij ons terecht. Als u bij ons nieuwe schilderijen koopt, is het mogelijk om direct ook een bijpassende lijst aan te schaffen. Deze wordt zo nodig zelfs op maat gemaakt voor u. U vindt bij ons zeker iets wat aansluit op uw smaak en interieur.

Maak een afspraak voor de restauratie van uw lijsten

Heeft u een prachtige authentieke schilderijlijst of heeft u andere soorten lijsten in uw bezit die u wilt laten restaureren of schoonmaken? Kom dan naar onze winkel, waar wij uw antieke schilderijlijst door het schoonmaken in ere herstellen. Neem contact met ons op voor een afspraak voor het

Restaureren van antieke en oude lijsten

Dagelijks zijn wij in onze kunsthandel bezig met het restaureren van authentieke lijsten. Het restaureren van uw schilderijlijst laat u dan ook met een gerust hart aan ons over. Naast de restauratie van lijsten, kunt u bij ons ook terecht voor de volgende zaken:

Wilt u uw schilderijlijst laten restaureren?

Heeft u een prachtige authentieke schilderijlijst of andere soorten lijsten in uw bezit die u wilt laten restaureren? Kom dan naar Laren, waar wij uw antieke lijsten door het restaureren in ere herstellen. Onze kunsthandel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag bent u van 10.00 uur tot 16.30 uur van harte welkom. De restauratie van uw lijsten is bij ons in goede handen. Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035-5386025.

Restaureren van olieverfschilderijen, oude en antieke lijsten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Zevenend 4a
1251 RN Laren

T: 035-5386025
M: 06-22450472
E: bertrebel@hotmail.com

Openingstijden

Maandag                            Gesloten
Dinsdag-Vrijdag                10.00-17.00
Zaterdag                            10.00-16.00