Kunstzorg, kunsthandel en lijstenmakerij

Restauratie van oude lijsten in regio Huizen

Home » Restauratie oude lijsten Huizen

De restauratie van oude en antieke lijsten laat u in de omgeving van Huizen uitvoeren door Marquant in Laren. Heeft u prachtige authentieke oude schilderijlijsten in uw woning hangen, die u graag wilt laten opknappen? Dit laat u met een gerust hart over aan onze specialisten in restauratie, die door hun ruime ervaring uw oude, antieke lijsten op een professionele manier restaureren.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 10.00 – 17:00 en zaterdag 10:00 – 16:00

De restauratie van oude lijsten laat u in de omgeving van Huizen uitvoeren door Marquant in Laren. Heeft u prachtige authentieke oude schilderijlijsten in uw woning hangen, maar is het opknappen van deze lijsten noodzakelijk met een deskundige restauratie? Dit laat u met een gerust hart over aan onze specialisten nabij Huizen, die door hun ruime ervaring weten hoe de restauratie van oude lijsten in zijn werk gaat.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

De restauratie van oude en antieke lijsten vertrouwt u toe aan onze experts

Van origine zijn wij een kunstrestaurateur. Dit betekent dat wij als geen ander weten hoe het opknappen van oude schilderijlijsten in zijn werk gaat. Bij Marquant gaan we altijd met uiterste precisie te werk tijdens het restaureren van uw oude lijsten. Bij de restauratie van deze oude en antieke lijsten gebruiken wij de beste materialen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een mooi resultaat en een uitstekende kwaliteit. Door de restauratie van antieke en oude lijsten heeft u prachtige authentieke schilderijlijsten in uw woning hangen, die door het opknappen nu ook weer stevig en compleet zijn.

Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening

Onze service reikt echter verder dan het opknappen van oude schilderijlijsten. Wij bieden u diverse diensten aan op het gebied van kunst. Zo kunt u onder andere prachtige schilderijen uit onze collectie kopen. In dit aanbod vindt u tal van verschillende schilderstijlen, waaronder schilderijen uit het impressionisme. Ook schilderijen uit de Haagsche School en werken met Gooische dorpsgezichten vindt u standaard in onze collectie. Naast dat u bij ons terechtkunt voor het kopen en restaureren van oude lijsten voor deze schilderijen, helpen we u ook bij:

Kom bij ons langs voor het restaureren van uw oude lijsten

Voor het opknappen van uw oude schilderijlijsten komt u langs bij onze kunsthandel. Wij zijn ook het vertrouwde adres voor vrijblijvend advies op het gebied van kunstwerken en de restauratie van uw oude en antieke lijsten. Kom eens langs in onze galerij voor meer informatie over onze lijsten en schilderijen. Het is bovendien mogelijk om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Dit doet u onder andere door te bellen naar 035-5386025.

De restauratie van oude lijsten vertrouwt u toe aan dé specialist nabij Huizen

Van origine zijn wij een kunstrestaurateur. Dit betekent dat wij als geen ander weten hoe het opknappen van oude schilderijlijsten aangepakt moet worden. Bij Marquant gaan we altijd met uiterste precisie te werk, waarbij wij de beste materialen gebruiken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een mooi resultaat en een uitstekende kwaliteit. Door de restauratie van oude lijsten heeft u prachtige authentieke lijsten in uw woning in Huizen hangen, die tegelijkertijd stevig en compleet zijn.

Maak kennis met de uitgebreide dienstverlening

Onze service reikt echter verder dan het opknappen van oude schilderijlijsten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:

​Meer informatie en contact

Voor het opknappen van uw oude schilderijlijsten komt u langs bij onze kunsthandel in Laren. Bovendien zijn wij het vertrouwde adres voor vrijblijvend advies op het gebied van kunstwerken. Kom eens langs in onze galerij die van dinsdag tot en met zaterdag geopend is. Bovendien kunt u ook contact met ons opnemen als u belt naar 035-5386025.

Restaureren van olieverfschilderijen, oude en antieke lijsten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Zevenend 4a
1251 RN Laren

T: 035-5386025
M: 06-22450472
E: bertrebel@hotmail.com

Openingstijden

Maandag                            Gesloten
Dinsdag-Vrijdag                10.00-17.00
Zaterdag                            10.00-16.00