Kunstzorg, kunsthandel en lijstenmakerij

Schilderij restaureren 

Home » Schilderij restaureren

Wilt u uw schilderij laten restaureren? Kom dan langs bij Marquant in Laren, want wij zijn gespecialiseerd in de restauratie van schilderijen. Als gespecialiseerd kunstrestaurateur ontfermen we ons graag over de schilderijen die in uw pand hangen. U denkt daarbij vooral aan het schoonmaken en conserveren van schilderijen, maar ook schilderijrestauratie verzorgen onze specialisten voor u. We doen er alles aan om uw schilderij weer de prachtige uitstraling terug te geven! Dat is waar u op kunt rekenen als u ons inschakelt voor schilderijrestauratie.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Wilt u uw schilderij laten restaureren? Kom dan langs bij Marquant in Laren, een specialist in de restauratie van schilderijen. Als gespecialiseerd kunstrestaurateur ontfermen we ons graag over de schilderijen die in uw pand te Hilversum of Laren hangen. U kunt daarbij denken aan het schoonmaken en conserveren van schilderijen, maar ook de restauratie van kunstwerken kan door onze specialisten worden verzorgd. Alles om uw schilderij weer de prachtige uitstraling terug te geven!

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Een schilderij op professionele wijze laten restaureren

Van origine is de restauratie van oude lijsten en schilderijen de specialiteit van onze kunsthandel. Een lijst- of schilderijrestauratie doen we nog steeds met alle liefde voor u. In de afgelopen decennia is onze dienstverlening uitgebreid. U kunt in onze kunsthandel op het gebied van schilderijen terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Inlijsten
  • Schoonmaken
  • Conserveren
  • Restaureren

Haal een prachtige nieuwe parel in huis

Wilt u niet alleen uw schilderij laten restaureren, maar wilt u graag een nieuwe blikvanger in uw woning hangen? In onze winkel vindt u een prachtige collectie schilderijen van verschillende stijlen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor kunstwerken met Gooise dorpsgezichten. Ook de collectie van de Larense School hebben wij opgenomen in ons aanbod. Een schilderij is natuurlijk niet compleet zonder een mooie, stevige lijst. Om deze reden vindt u in onze collectie ook indrukwekkende lijsten, uitgekozen door de lijstenmaker die werkzaam is bij Marquant. Samen bepalen we welke schilderijen en lijsten prachtig bij elkaar passen.

Ontvang meer informatie over schilderijrestauratie

Het restaureren van een schilderij laat u met een gerust hart aan ons over. Onze restaurateur staat in onze winkel voor u klaar om de restauratie van uw schilderijen te verzorgen. Wilt u meer informatie ontvangen over al onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over schilderijrestauratie en onze andere diensten.

Een schilderij op professionele wijze laten restaureren
Van origine is de restauratie van oude lijsten en schilderijen de specialiteit van onze kunsthandel. Dit doen we nog steeds met alle liefde voor u. In de afgelopen decennia is onze dienstverlening uitgebreid en zijn we niet alleen maar een restaurateur van schilderijen, maar zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdige kunsthandel en lijstenmakerij in de wijde regio van Hilversum. Op het gebied van schilderijen kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Inlijsten van schilderijen
  • Schoonmaken van schilderijen
  • Conserveren van schilderijen
  • Restaureren van een schilderij en lijst

Haal een prachtige nieuwe parel in huis

Wilt u niet alleen uw schilderij laten restaureren maar wilt u graag een nieuwe blikvanger in uw woning hangen? In onze kunsthandel vindt u een prachtige collectie schilderijen. Op deze kunstwerken zijn de Gooise dorpsgezichten een belangrijk item. Zo kunt u altijd wel een van de dorpsbewoners op de schilderijen aanschouwen. Ook de collectie van de Larense School hebben wij opgenomen in ons aanbod. Een schilderij is natuurlijk niet compleet zonder een mooie sterke lijst. Om deze reden vindt u in onze collectie ook indrukwekkende lijsten, uitgekozen door de lijstenmaker die werkzaam is bij Marquant in Laren. Deze lijsten zijn afkomstig uit Zwitserland, Italië en Duitsland. Samen bepalen we welke schilderijen en lijsten prachtig bij elkaar passen.

Ontvang meer informatie van de restaurateur van schilderijen uit de omgeving Hilversum
Het restaureren van een schilderij laat u met een gerust hart aan ons over. Onze galerij is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur. Onze restaurateur staat voor u klaar om de restauratie van uw schilderij te verzorgen, zodat het weer het stralende middelpunt van uw woning in Hilversum of Laren wordt. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-5386025.

Restaureren van olieverfschilderijen, oude en antieke lijsten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Zevenend 4a
1251 RN Laren

T: 035-5386025
M: 06-22450472
E: bertrebel@hotmail.com

Openingstijden

Maandag                            Gesloten
Dinsdag-Vrijdag                10.00-17.00
Zaterdag                            10.00-16.00