Kunstzorg, kunsthandel en lijstenmakerij

Restauratie

Home » Kunstrestauratie

Marquant in Laren, specialist in kunstrestauratie, verzorgt het restaureren van uw kunstwerk en/of lijst op professionele wijze, of u nu uit Utrecht, Amersfoort of van elders komt. Tot de mogelijkheden behoort ook het schoonmaken van uw schilderij, dit gebeurt op gefaseerde wijze: 1/ oppervlaktevuil verwijderen, 2/ oude vernislaag verwijderen, 3/ reinigen en retoucheren, 4/ vernissen. De genoemde werkzaamheden kunnen binnen enkele weken gerealiseerd worden.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 10:00 – 17:00 en zaterdag 10:00 – 16:00

Restauratie Laren

Marquant in Laren, specialist in kunstrestauratie, verzorgt de restauratie van een schilderij en/of lijst op professionele wijze. Tot de mogelijkheden behoort ook het schoonmaken van uw schilderij, dit gebeurt op gefaseerde wijze: 1/ oppervlakte vuil verwijderen, 2/ oude vernislaag verwijderen, 3/ reinigen en retoucheren, 4/ vernissen. Genoemde werkzaamheden kunnen binnen enkele weken gerealiseerd worden.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

De kunstrestauratie van uw schilderijen is bij ons in goede handen

Om in onze werkplaats in Laren, niet ver van Amersfoort en Utrecht, tot een stralend eindresultaat te komen bij het restaureren van uw kunstwerk, is vakkennis en specialisme nodig. Al ruim 25 jaar is kunstrestauratie een van onze specialiteiten en zijn er al veel schilderijen de revue gepasseerd. Wij weten als geen ander hoe we een kunstwerk het best kunnen restaureren en worden daarom ingeschakeld door kunstliefhebbers uit de weide omgeving, ook uit Utrecht en Amersfoort. We houden rekening met de vele factoren die invloed kunnen uitoefenen op de staat van het schilderij. We bekijken het schilderij eerst met zorg, voordat we overgaan tot de kunstrestauratie. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het professioneel schoonmaken van een schilderij, voor de restauratie van oude schilderijlijsten of voor een nieuw decoratiestuk voor uw woning. U bent van harte welkom in onze kunsthandel om onze prachtige werken te aanschouwen.

Ontvang deskundig advies

Zijn uw schilderijen in de loop der jaren verouderd? Wacht dan niet langer, maar neem contact met ons op voor een vakkundige kunstrestauratie. Wij doen er alles aan om uw kunstwerk weer de pracht terug te geven, zodat het kunstwerk na het restaureren weer straalt in uw woning in bijvoorbeeld Utrecht of Amersfoort. Vakmanschap, zorg en een mooi resultaat: daar bent u zeker van wanneer u in onze kunsthandel in Laren langskomt voor kunstrestauratie. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 035-5386025.

De kunstrestauratie van uw schilderijen is bij ons in goede handen

Om tot een stralend eindresultaat te komen, is voor de restauratie van schilderijen vakkennis en specialisme nodig. Al ruim 25 jaar is kunstrestauratie een van onze specialiteiten. Wij weten als geen ander hoe we uw schilderij het beste kunnen restaureren. Er zijn namelijk erg veel factoren die invloed uitoefenen op de staat van het schilderij. Daarom bekijken we eerst met zorg het schilderij voordat we overgaan tot de kunstrestauratie. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het professioneel schoonmaken van een schilderij, restauratie van oude schilderijlijsten of voor een nieuw decoratiestuk voor uw woning. U bent van harte welkom in onze kunsthandel om onze prachtige werken te aanschouwen.

Ontvang deskundig advies

Zijn uw schilderijen in de loop der jaren verouderd? Wacht dan niet langer, maar neem contact met ons op voor kunstrestauratie. Wij doen er alles aan om de schilderijen weer hun pracht terug te geven, zodat ze weer stralen in uw woning. Vakmanschap, zorg en een mooi resultaat: daar bent u zeker van wanneer u in onze kunsthandel in Laren langskomt voor kunstrestauratie. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 035-5386025.

Restaureren van olieverfschilderijen, oude en antieke lijsten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Zevenend 4a
1251 RN Laren

T: 035-5386025
M: 06-22450472
E: bertrebel@hotmail.com

Openingstijden

Maandag                            Gesloten
Dinsdag-Vrijdag                10.00-17.00
Zaterdag                            10.00-16.00