Kunstzorg, kunsthandel en lijstenmakerij

Restauratie

Home » Kunstrestauratie

Marquant in Laren is dé specialist in kunstrestauratie. Wij verzorgen het restaureren en schoonmaken van uw kunstwerk en/of lijst op professionele wijze als u langskomt in onze zaak in regio Amersfoort. Wij hebben al vele jaren ervaring op het gebied van kunstrestauratie. Door onze uitgebreide vakkennis en ons specialisme zorgen wij altijd voor een stralend eindresultaat.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 10:00 – 17:00 en zaterdag 10:00 – 16:00

Restauratie Laren

Marquant in Laren, specialist in kunstrestauratie, verzorgt de restauratie van een schilderij en/of lijst op professionele wijze. Tot de mogelijkheden behoort ook het schoonmaken van uw schilderij, dit gebeurt op gefaseerde wijze: 1/ oppervlakte vuil verwijderen, 2/ oude vernislaag verwijderen, 3/ reinigen en retoucheren, 4/ vernissen. Genoemde werkzaamheden kunnen binnen enkele weken gerealiseerd worden.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

De kunstrestauratie van uw schilderijen is bij ons in goede handen

Wij weten als geen ander hoe we een kunstwerk het best kunnen restaureren en worden daarom ingeschakeld door kunstliefhebbers uit de wijde omgeving. We houden rekening met de vele factoren die invloed kunnen uitoefenen op de staat van het schilderij. We bekijken het schilderij eerst met zorg, voordat we overgaan tot de kunstrestauratie. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor de restauratie van oude schilderijlijsten of voor een nieuw decoratiestuk voor uw woning. U bent van harte welkom in onze galerij om onze prachtige schilderijen te aanschouwen.

Laat ons uw kunstwerk schoonmaken

U kunt bij ons naast voor kunstrestauratie ook terecht voor het professioneel schoonmaken van een schilderij. Wanneer wij uw kunstwerk schoonmaken, gebeurt dit binnen enkele weken op gefaseerde wijze:

  • Oppervlaktevuil verwijderen
  • Oude vernislaag verwijderen
  • Reinigen en retoucheren
  • Vernissen

Na onze hulp is uw kunstwerk weer zo goed als nieuw!

Ontvang deskundig advies over het restaureren van uw kunstwerk

Zijn uw schilderijen in de loop der jaren verouderd? Wacht dan niet langer, maar neem contact met ons op voor een vakkundige kunstrestauratie. Wij doen er tijdens het restaureren van uw schilderij alles aan om uw kunstwerk weer de pracht terug te geven. Zo straalt uw kunstwerk na het restaureren en schoonmaken weer in uw woning. Vakmanschap, zorg en een mooi resultaat: daar bent u zeker van wanneer u in onze kunsthandel langskomt voor kunstrestauratie. Neem contact met ons op voor meer informatie door ons contactformulier in te vullen.

De kunstrestauratie van uw schilderijen is bij ons in goede handen

Om tot een stralend eindresultaat te komen, is voor de restauratie van schilderijen vakkennis en specialisme nodig. Al ruim 25 jaar is kunstrestauratie een van onze specialiteiten. Wij weten als geen ander hoe we uw schilderij het beste kunnen restaureren. Er zijn namelijk erg veel factoren die invloed uitoefenen op de staat van het schilderij. Daarom bekijken we eerst met zorg het schilderij voordat we overgaan tot de kunstrestauratie. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het professioneel schoonmaken van een schilderij, restauratie van oude schilderijlijsten of voor een nieuw decoratiestuk voor uw woning. U bent van harte welkom in onze kunsthandel om onze prachtige werken te aanschouwen.

Ontvang deskundig advies

Zijn uw schilderijen in de loop der jaren verouderd? Wacht dan niet langer, maar neem contact met ons op voor kunstrestauratie. Wij doen er alles aan om de schilderijen weer hun pracht terug te geven, zodat ze weer stralen in uw woning. Vakmanschap, zorg en een mooi resultaat: daar bent u zeker van wanneer u in onze kunsthandel in Laren langskomt voor kunstrestauratie. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 035-5386025.

Restaureren van olieverfschilderijen, oude en antieke lijsten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Zevenend 4a
1251 RN Laren

T: 035-5386025
M: 06-22450472
E: bertrebel@hotmail.com

Openingstijden

Maandag                            Gesloten
Dinsdag-Vrijdag                10.00-17.00
Zaterdag                            10.00-16.00