Kunstzorg, kunsthandel en lijstenmakerij

Uw schilderij restaureren nabij Amersfoort

Home » Schilderij restaureren Amersfoort

Wilt u uw schilderij laten restaureren door een veelzijdig, gerenommeerd bedrijf in de buurt van Amersfoort? Breng dan een bezoek aan Marquant, dé kunsthandel en lijstenmakerij van Laren. Bij onze zaak, gespecialiseerd in kunstzorg, kunt u zowel kunstwerken en hun bijpassende lijsten kopen als laten restaureren.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 10.00 – 17:00 en zaterdag 10:00 – 16:00

Lijstenmaker Laren

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele lijstenmaker met een inspirerend lijstenatelier in Laren? In deze plaats is Marquant gevestigd. Wij zijn een ware allround kunstspecialist met een uitgebreid lijstenatelier. Wij bieden u dan ook een indrukwekkende en internationale collectie aan lijsten aan. Samen met onze kunstdeskundigen uit regio Hilversum vindt u zeker een prachtige lijst voor uw schilderij en waar nodig maken we de schilderijlijsten helemaal voor u op maat.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Geniet nog jaren van uw schilderij door het te laten restaureren

Wanneer u al jaren een schilderij in uw huis hebt hangen, kan het zijn dat het werk verouderd is. Oppervlaktevuil kan op het schilderij terechtkomen, waardoor de kleuren niet meer helder zichtbaar zijn. Is dit bij uw schilderij ook het geval? Laat uw schilderij dan restaureren door dé specialist in kunstrestauratie. Daarnaast kunt u ook voor de restauratie van uw schilderijlijst bij onze experts terecht. Na onze behandeling ziet uw schilderij en de bijbehorende lijst er weer uit als nieuw! Zo kunt u er nog jaren van genieten.

Breng ons een bezoek voor meer informatie

Wilt u weten of wij uw schilderij kunnen restaureren? Kom dan langs in onze kunsthandel! Hier kunt u niet alleen al uw vragen stellen aan onze specialisten, maar ook de schilderijen in onze collectie bezichtigen. Wanneer het niet lukt om bij ons langs te gaan, is er de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Ontdek het brede aanbod in het lijstenatelier bij dé lijstenmaker van Laren

Wilt u schilderijlijsten op maat laten maken in onze lijstenmakerij in Laren, vlak bij Hilversum? Dan helpen wij u graag! De indrukwekkende internationale collectie aan lijsten in ons lijstenatelier is erg divers. Deze zijn afkomstig van ateliers uit onder andere Zwitserland, Italië en Duitsland. Ook vindt u in onze collectie lijsten uit Aziatische landen. Deze lijsten groeien aan populariteit door de goede kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs. Voor ieder schilderij in regio Hilversum hebben wij de perfecte lijst. Onze collectie is in twee soorten lijsten te onderscheiden, namelijk staaflijst (confectielijsten) en atelierlijsten (overhoeks gekleurd).

De staaflijsten zijn altijd op voorraad en kunnen op korte termijn geleverd worden door onze lijstenmaker. De levertijd van de atelierlijsten is mogelijk wat langer. Deze schilderijlijsten staan bekend om het hoge ambachtelijke niveau en horen bij de wat duurdere soort.

Wilt u uw eigen schilderijlijsten laten schoonmaken?

Bent u niet op zoek naar een lijstenmaker voor een nieuwe lijst voor uw schilderij, maar wilt u wel de schilderijlijsten schoon laten maken die in uw pand in de buurt van Hilversum hangen? Ook dan staan wij voor u klaar. Dagelijks zijn wij bezig met het schoonmaken en restaureren van authentieke lijsten. Hierdoor behoudt u het antieke karakter, terwijl uw lijst een stuk steviger wordt. Een win-winsituatie!

Bekijk onze ruime collectie met schilderijen

Naast een schilderijlijst op maat kunt u bij de lijstenmaker in Laren, vlak bij Hilversum, ook terecht voor prachtige schilderijen. In onze ruime collectie vindt u onder meer prachtige stillevens en stadsgezichten. ‘De Larense School’ behoort tot onze standaardcollectie. Kom langs in onze kunstgalerij en laat u inspireren door de verschillende kunstwerken.

Stel al uw vragen aan onze specialisten

Vindt u het lastig om te bepalen welke lijst uw schilderij helemaal compleet kan maken, zodat het perfect binnen het interieur van uw woning in de buurt van Hilversum past of wilt u misschien een schilderijlijst op maat laten maken? Onze lijstenmaker in Laren verzorgt het allemaal. Kom hiervoor langs in onze galerij waar onze specialisten voor u klaarstaan of vraag meer informatie aan door te bellen naar 035-5386025.

Restaureren van olieverfschilderijen, oude en antieke lijsten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Zevenend 4a
1251 RN Laren

T: 035-5386025
M: 06-22450472
E: bertrebel@hotmail.com

Openingstijden

Maandag                            Gesloten
Dinsdag-Vrijdag                10.00-17.00
Zaterdag                            10.00-16.00