Kunstzorg, kunsthandel en lijstenmakerij

Schoonmaken van schilderijen in Laren

Home » Schoonmaken schilderijen

Het schoonmaken, inlijsten en restaureren van schilderijen vertrouwt u met een gerust hart toe aan Marquant in Laren, nabij Huizen, Hilversum en Blaricum. Wij zijn dé kunstspecialist in de omgeving van Laren en Bussum, en zijn onder meer gespecialiseerd in het professioneel reinigen van schilderijen. Vaak denkt u er niet over na, maar ook uw schilderijen verouderen in de loop der jaren. Zo trekt de oppervlakte van een verflaag vuildeeltjes aan uit de lucht. Deze vuildeeltjes tasten de conditie van zowel de verf als de vernislaag van het schilderij aan. Dit is vooral het geval bij een schilderij op basis van olieverf, waardoor het is aan te raden om uw schilderijen, zeker olieverfschilderijen, regelmatig te laten controleren en schoonmaken door Marquant in Laren, niet ver van Utrecht. U krijgt vrijblijvend, vakkundig en gratis advies.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 10.00 – 17:00 en zaterdag 10:00 – 16:00

Het schoonmaken, inlijsten en restaureren van schilderijen vertrouwt u met een gerust hart toe aan Marquant in Laren, nabij Huizen, Hilversum en Blaricum. Wij zijn de kunstspecialist in de omgeving van Laren en Bussum, en zijn onder meer gespecialiseerd in het professioneel reinigen van schilderijen. Vaak denkt u er niet over na, maar ook uw schilderijen verouderen in de loop der jaren. Zo trekt de oppervlakte van een verflaag vuildeeltjes aan uit de lucht. Deze vuildeeltjes tasten de conditie van zowel de verf als de vernislaag van het schilderij aan, vooral bij een schilderij op basis van olieverf. Kortom, het is aan te raden om uw schilderijen regelmatig te laten controleren door Marquant. U krijgt vrijblijvend, vakkundig en gratis advies.

Bezoek onze winkel voor vrijblijvend advies.
Open di t/m vrij 9:30 – 17:30 en zaterdag 10:00 – 16:00

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Uitgebreide collectie schilderijen

Vrijblijvend deskundig advies

Inlijsten, restaureren en conserveren

Schilderijen laten schoonmaken in de buurt van Huizen, Hilversum en Blaricum

Zijn uw schilderijen in de loop der jaren aangetast door vuil? Laat dan een aantal schoonmaak- en restauratiewerkzaamheden uitvoeren door onze specialisten. Door een schilderij uit uw woning in Bussum vakkundig te laten reinigen, ziet het er weer prachtig uit. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van vuil zoals stof, insecten en roet van kaarsen. Door deze manier van reinigen krijgt uw schilderij de heldere, sprankelende kleuren en diepte weer terug, waardoor het weer het stralende middelpunt van uw woning in Bussum is. Is het verwijderen van vernis noodzakelijk? We verwijderen dan de oude vernislaag, waarna we een nieuwe aanbrengen. De oorspronkelijke kleur en diepte van bijvoorbeeld olieverf komen door het schoonmaken van het schilderij weer prachtig terug. Kortom; de mogelijkheden voor het schoonmaken en restaureren van schilderijen in regio Huizen, Hilversum, Blaricum en Utrecht zijn eindeloos, dus welk schilderij uit uw collectie mogen we herstellen?

Win deskundig advies in van onze medewerkers

Als kunstliefhebber is het soms lastig te bepalen hoe u de prachtige kleuren van een schilderij kunt terughalen, bijvoorbeeld wat betreft het schoonmaken van een schilderij met olieverf. Wij hebben daar door onze ervaring en kennis een goede kijk op. Laat u daarom adviseren door onze specialisten en laat uw schilderij schoonmaken in ons atelier in Laren, niet ver van Utrecht.

Ontvang meer informatie over de mogelijkheden

U kunt het zo gek niet verzinnen of bij Marquant hebben we een oplossing voor uw vraagstuk. Kan uw schilderij wel een opknapbeurt gebruiken en wilt u dat het reinigen ervan betrouwbaar en effectief verloopt bij een specialist in de buurt van Bussum? Het schoonmaken van een schilderij op basis van olieverf of andere soorten schilderijen is in vertrouwde handen bij onze kunsthandel in Laren, vlak bij Huizen, Hilversum, Blaricum en Utrecht. Kom langs in onze winkel in Laren en laat u adviseren over de mogelijkheden door onze specialisten. Ontdek ook onze lijstenmakerij en ons atelier met een mooie collectie aan schilderijen.

Schilderijen laten schoonmaken in de buurt van Huizen, Hilversum en Blaricum

Zijn uw schilderijen in de loop der jaren aangetast door vuil? Laat dan een aantal schoonmaak- en restauratiewerkzaamheden uitvoeren door onze specialisten. Door een schilderij uit uw woning in Bussum vakkundig te laten reinigen, ziet het er weer prachtig uit. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van vuil zoals stof, insecten en roet van kaarsen. Door deze manier van reinigen krijgt uw schilderij de heldere, sprankelende kleuren en diepte weer terug, waardoor het weer het stralende middelpunt van uw woning in Bussum is. Is het verwijderen van vernis noodzakelijk? We verwijderen dan de oude vernislaag, waarna we een nieuwe aanbrengen. De oorspronkelijke kleur en diepte van bijvoorbeeld olieverf komt door het schoonmaken van het schilderij weer prachtig terug. Zo zijn in regio Huizen, Hilversum en Blaricum de mogelijkheden voor het schoonmaken en restaureren van schilderijen eindeloos.

Win deskundig advies in van onze medewerkers

Als kunstliefhebber is het soms lastig te bepalen hoe u de prachtige kleuren van een schilderij kunt terughalen, bijvoorbeeld wat betreft het schoonmaken van een schilderij met olieverf. Wij hebben daar door onze ervaring en kennis een goede kijk op. Laat u daarom adviseren door onze specialisten en laat de schilderijen weer sprankelen.

Ontvang meer informatie over de mogelijkheden

U kunt het zo gek niet verzinnen of bij Marquant hebben we een oplossing voor uw vraagstuk. Kan uw schilderij wel een opknapbeurt gebruiken en wilt u dat het reinigen ervan betrouwbaar en effectief verloopt bij een specialist in de buurt van Bussum? Schoonmaken van schilderijen op basis van olieverf is in vertrouwde handen bij onze kunsthandel in Laren, vlak bij Huizen, Hilversum en Blaricum. Kom langs in onze winkel in Laren en laat u adviseren over de mogelijkheden door onze specialisten. Ontdek ook onze lijstenmakerij en ons atelier.

Restaureren van olieverfschilderijen, oude en antieke lijsten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Zevenend 4a
1251 RN Laren

T: 035-5386025
M: 06-22450472
E: bertrebel@hotmail.com

Openingstijden

Maandag                            Gesloten
Dinsdag-Vrijdag                10.00-17.00
Zaterdag                            10.00-16.00